Kaikki Pullat ja viinerit

Omenaviineri

Herkullinen omenaviineri vaniljakreemillä ja kauramurulla.
L
=
Laktoositon

3,10

KPL:
Leivotaan tilauksesta. Noudettavissa aikaisintaan:
keskiviikko 17.04., myymälöiden aukioloaikojen puitteissa.
Ainesosat
+

Vehnäjauho, kasvirasva ja öljy(palmu,rypsi), vesi, kananmuna, sokeri, hiiva, vehnägluteeni, suola, kaurahiutale, voi, emulgointiaine (E472e), kasviöljy (rapsi), maitojauhe, vaniljasokeri, keltainen elintarvikeväri, hyytelöliuos (sokeri, vesi, glukoosi-fruktoosisiirappi, dekstroosi, hyytelöimisaine: E440, happamuudensäätöaine: E330, E331, säilöntäaine E202, aromi), omenatäyte(sokeri, omena, sakeuttamisaine E1442peruna, E440,happamuudensäätöaine E296,E333, säilönt6äaine E202, väri E160a)omena,koristejauhe (sokeri, maissitärkkelys, kasvirasva). Saattaa sisältää pieniä määriä soijaa ja seesaminsiemeniä.

Vete mjöl,vegetablisk fett (palm,ryps), vatten, ägg, socker, jäst, vete gluten, salt, havreflinga, smör, emulgeringsmedel (E472e), vegetabilisk olja (rapsfrö), mjölkpulver, vaniljsocker, gul matfärgning, gelé (socker, socker, vatten, glukos-fruktossirup, dextros, gelningsmedel: E440, surhetsregulator: E330, E331, konserveringsmedel E202, arom), äppelfyllning(socker, äpple, förtjockningsmedel E1442 potatis, E440, surhetsregnerandemedel E293,E333,,konserveningsmedelE202, frärg E160a),mfint pulver (socker, majsstärkelse, vegetabiliskt fett). Kan innehålla små mängder sojaprodukter och sesamfrön.

Wheat flour, vegetable margarin (palm,field mustard) , water, egg, sugar, yeast, wheat gluten, salt, oats, butter, emulsifier (E472e), vegetable oil (rapeseed), milk powder, vanilla sugar, yellow food colouring, jelly (sugar, sugar, water, glucose-fructose syrup, dextrose, gelling agent: E440, acidity regulator: E330, E331, preservative E202, aroma), apple,Apple filling,apple, sugar, E1442potato, E440,E296,E333, E202,, Color, E160a) fine powder (sugar, corn starch, vegetable fat). May contain small amounts of soy and sesame seeds.)

Allergeenitiedot
+

Käsittelemme leipomossamme allergeenejä, kuten vehnää, maitotuotteita, kananmunia, pähkinää yms

Kaikki tuotteemme saattavat sisältää jäämiä allergeeneista, vaikka kyseistä ainesosaa ei olisi tuotteessa.

Osa tuotteistamme valmistetaan ilman vehnää, mutta nämäkin tuotteet saattavat sisältää jäämiä vehnästä ja muista viljoista.